Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štrbacki Buk je raj za oči kao i dobar dio rijeke Une.
Bog vam dao, asfaltirajte put do Strbackog buka!
mislite na privatni racun 500 hiljada. Haha, pa znamo mi Bišćani kome ovo ide za obnovu kuće, stana i nkvo auto. Vidjeti cete , napisati cu vam post za par mj da ce to tako biti.
tih 500 000 maruna ce odnijeti mutna voda
Turisti bi za Strbacki Buk i za Unu opcenito placali velike pare ali nema povezanosti adekvatnim putevima, marketing naravno nikakav, hotela, kampova i zabavnih parkova nema...Da je situacija normalna i da je potencijal iskoristen Krajina bi imala ogromne koristi od ovoga, a i nacionalni park bi hranio drzavu porezom, u ovom slucaju je obrnuto.
Idealno mjesto za hidroelektranu 😄
sram da bude sve koji vide ovaj put do Štrbačkog a nista ne poduzimaju. gore ni zahoda nema, u kafanama nema WC, momak naplacuje karte trci u kucicu.. pa ima li onaj mobilni za fiskalne..
Gdje li ce te pare zavrsiti , eto vikendica na moru 😉
eto Armadillo sad napravi pošten put do Štrbačkog Buka umjesto onog makadama
Ako se ovakav nacionalni park ne moze sam odrzavati i zaradjivati,najbolje da ga skinete s liste!!!
Samoodrzivi nacionalni park sa makadamskim putem
ako hocemo da odrzimo park, mislim na njegove istinske prirodne ljepote, onda je najbolje da do njega nema ni puta. jer samo to sprecava nase ljude da od toga naprave javasluk. pogledajte boracko jezero. uzas. s druge strane, da je ovakav park u nekoj normalnoj drzavi, zaradivao bi ogromne pare bez unistavanja prirode.