Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast ljudi nemate pojma koliko je lijepo posaditi drvo i koliko je bitno za samu prirodu 👏👏.
ovo je rasizam trebalo je 500 bijelih 500 crnih
Hajde nam ti objasni kako je to bitno za samu prirodu i klimatske promjene?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve pohvale 🤠
Nova roba za Berila!!! Štinji do ima vec deset hiljada stabala i u planu je da se sve posjece i prekrije zgradama a šuma ce se naravno prodati u Maglaj
samo sadite, sve će to privatnici pozlatiti
Nemogu oni nasaditi, koliko neki poruše/krče!!!!!!!!
Kraljevi! Duboki naklon!
Bravo!!!
Gdje tacno su sadili?
Bravo
Djeluje antiseptično, stimulativno i povećava prokrvljenost kože. Koristi se kod prehlade, bronhitisa, artritisa, loše cirkulacije, reume, upale sinusa i kašlja, otežanog disanja zbog astme ili gripa, kod peludne groznice, te za ublažavanje bolova u mišićima. Razbistruje um i popravlja raspoloženje. Dosta se koristi u farmaceutskoj, kozmetičkoj i industriji kućne hemije.
Eterično ulje se tradicionalno koristi u Skandinaviji, za tople kupke i inhalaciju. Dobija se destilacijom iglica bora ili iz unutrašnjeg dijela stabla.
svježi izdanci bogati su vitaminom C Danas se upotrebljava protiv gihta, bronhitisa i prehlade, napada žučnih kamenaca, lišajeva kože, reume i plućnih bolesti. zbog ljekovitih taninskih i flavonskih materija, koristi se u saniranju otvorenih rana jer brzo zaustavlja krvarenje, a ima i antiseptično dejstvo.
STA JE OVO SAMO ZENE, JEDNO JEDINO MUSKO NA SLICI , SRAMOTA , A BRAVO ZA LJEPSI I NJEZNIJI POL
@Stipuganjemojnganje Muski dudlaju nargilu, raspravljaju o nekim poslovima talovima, gdje se nista ne radi a pare dolaze...
Omladina sadi,drugi cupaju i prave zgrade po planini😂
Sad kad pocnu da loze ovi po okolnim brdima oko' Sarajeva (Buca Potok,Stari grad gore, ova brda iznad Grbavice gore itd.)morat cu masku nosit zbog njihovog zagadjenja vise nego zbog korone. Ma korona je mala maca kad ovi pocnu sa zagađenjem.
Ovu s krampom na prvoj slici bi kuci odveo, ja dobre male.