Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super raja
Gledaj ljepote, gledaj nasmijanog vedrog i divnog naroda. Svi sretni, nasmijani, veseli, trce po planini, po lijepom i suncanom vremenu. Turisticke agencije pune ljudi koji traze ljetovanje van BiH najvise po Turskoj, voze se dobra auta, zivotni standard raste. Ne sjecam se u Jugoslaviji da je neko na avion mogao sjesti pa otici na Maldive, u Dubai, Tursku itd. Maksimum raspali Stojadin do Jadrana kod neke babe u sobu sa namjestajem iz 1930tih. O inflaciji da ne pricamo...
Na Jahorinu idu Hrvati. Tamo gdje ima svinjetine i alkohola. Pozz Republici Srpskoj iz Hrvatske. Svako dobro vam želimo
da li je isus jeo svinjetinu?
Izbaciti genociduše iz sastava košarkaške reprezentacije BiH !...Bolje da igramo samo sa Djons i našom ponosnom Bošnjakinjom Melisom..nego da imamo djikanski tim !!!!!
Da me ganja pitbul nebi ovoliko trcao na ovom zvizdanu
U rs i Medjugorju zrikavci 😂😂