Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divan je prenjski daždevnjak! nije crno-žut kao drugi. svaka čast, moramo sačuvati taj raznoliki biljni i životinjski svijet i pamet!!
Prvi mural: zaštitite Bošnjake ! Drugi: zaštite sve narode Bosne od nacionalizma ! Treći: zaštitite nas od zaglupljivanja !
DOsta su se vala pred izbore na nas cerekali sa plakata SDA kockaste glave i hamše ! ZAŠTITE NAS OD SDA ! Dosta više tjeranja naroda u bijedu i inostranstvo.
Simpaticno uradjeno, nadam se da ce uroditi plodom... da necemo pustiti da se sve unisti.. kako mi inace ljudi... znamo sve redom da unistimo, sredimo.. pokvarimo...
..affirmative!
@flashReBoRn hahaha ;-) Pa di si ti drug... jesi ziv...???
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
BRAVO ! TRAŽIMO MURAL ZA ZAŠTITU RIJEKU KRUŠČICU, NEOLITSKO NASELJE BUTMIR, I BOŠNJAKE OD LOPOVA EL BAKETA i NJEGOVE UŽASNE ŽENE !
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!
Simpa životinjica...