Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da.
Ne moze nikad zamjeniti. Osim da zivimo u pecinama i ne izlazimo nikad. Pa cek to nam se sada desava???
Pa kod mene je vec odavno zamijenila. Kupujem stalno sa olxa,wisha u alibabe. Haljine su veoma jeftine i pristupacne kao i nakit 👏👏
@Vato za to imas korpu i glovo ako vec nisi znao za ljude koji nisu h mogucnosti kupiti na licu mjesta. I bolje ne pricaj ako ne znas!
Cuj ove fuxe hahahahahahaha
Imamo online preprodaju, ni racuna ni zamjene, instagram i fb preprodaja, olix i slicno. Drzavu direktno zakidaju, da ne bude da je samo zakidaju ugostitelji i politicari. Ove ostale regularne online prodavnice, nije losa stvar ali ima svojih caka, kupis cizme, tvoja velicina dodju uzak kalup, ne mogu naviriti ili kosulja izgleda top, kad dodje i obuces je tebi stoji ko’ piletu s*se, itd itd peglaj se, idi do prve poslovnice izvrsi zamjenu, povrat novca.
Ovakvu drzavu sevap je zakinut.
Reko bi da ne zakidas drzavu vec politicare.Sta je drzava kome dala ako nije uzela?
Moze ko ima para, realni sektor će ove godine biti na rubu egzistencije...
Sto da ne bi retardi morali izlazit iz kuće jebemm vam nane glavate
povećati cyber sigurnost u BiH i edukovati 90% stanovništva. Sad nam je vrhunac korpa,donesi itd
Jest eto vrhunac abakus ljufi koriste pjescani sat