Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što onda ovako slabo daju?
Hahaha, baš sam to htio reći, nisu baš velikodušne.
To mozda negdje po evropici al ovdje kod nas 99% ne funkcionise mozak ni kod kog
logicnosti, a ne sebicnosti kod muskaraca (vecinom) je razvijena logika, usmjereniji su, fokusirani, a kod zena osjecaji, emocije, srce, kao i velikodusnosti i kreativnost..
@noemi ne bih se slozila, mnogi bi primjeri u okruzenju brzo osporilo tvoj zakljucak.
Mozak muškaraca je sklon sebičnosti, mozak žena velikodušnosti, a mozak Klix novinara gluposti.
Mislim da su zamijenili rezultate, kao kad se desi da zamjene bebe u porodilištu.
ma slabo su velikodušne, umišljene do zla Boga, barem u Sa
Ja sam sebi bas velikodusan 😂😂😂
Meni mala nikad ne da lazu ovi😂
Mozak muskarca samo misli na jednu stvar .. svinje prave
kako glupo istrazivanje, svi smo mi individue i razlikujemo se od osobe do osobe, mamicu vam jebbem kako glup clanak pisete.
Jesu li u ovu anketu svrstali i par Izetbegovic?
Opcenito, zene su osjecajnija strana, ali jedna prema drugoj su okrutno iskrene, cak i zlobne. To nikada necu shvatiti.....:)
Sponzoruse...
a jesu li velikodušne, kada hoće barem pola imovine svog ex supruga, prilikom razvoda, a koju je isti stekao prije braka
ako je imovinu stekao prije braka, supruga nema pravo na to, niti obrnuto...sta god je prije braka steceno ne ulazi u bracnu imovinu !
@ogledalce de ti to reci u americi i njemačkoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozak muškaraca je sklon sebičnosti, a mozak žena velikodušnosti ------------------------------------------------------- HAHA, KOJA FEMINISTICKA PROPAGANDA. JE LI TAKO I KOD GOLD DIGGERICA?