Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala, baš si riba imaš brkove ko som xD Zanimljiv način solidarisanja.
Ovako bi one sve izgledale kad bi im oteo sminku i pincete na godinu dana.
ona crvenperka na slici u sredini moze da me podrzi
E jadan je onaj muškarac kojem vi dajete podršku. I kakvu podršku? Ne dajete vi nikakvu podršku muškarcima, nego slikovito prikazujete izjednačavanje sa muškim spolom. Žena nije ženstvena ako ima brkove. To nije žensko lice. Žena se uljepšava, a ne poružnjuje. Kao takva kako je vi prikazujete, ne može mu biti nikakva podrška, ni učemu. Shvatila bih da ste za podršku muškarcima, a uz to i porodici, organizovale radionice iz kulinarstva i zainteresovale djecu i omladinu da nauče neku vještinu u kuhinji. Osim kulinarstva, postoji mnogo toga što bi stvarno pružilo podršku muškarcu, sutra u porodici. Ima toga mnogo, pitajte vaše mame. Nikako ne vjerujem da vaše mame za svoje muževe crtaju brkove. I kažete da želite biti solidarne sa muškarcima. Pa drage moje, oni nisu kažnjeni zbog toga što imaju bradu. Po tome se njihovo lice razlikuje od ženskog lica. Vi ne želite priznati da su muškarci drugačije programirani? Da li ove dame rade išta drugo osim što smišljaju gluposti
Sta ako zena ima dalje vidike i nije joj smisao zivota samo kuhinja ili biti domacica? Ili mozda ne zeli uopce biti domacica? Presaltaj u aktuelno stoljece, komentar opasno zaostaje za njim. To sto je tebi kuhinja i kulinarstvo smisao zivota, ne stavljaj sve zene u isti kos, bolje receno ne ogranicavaj ih samo na male tupe zenice.
Moreno83, želudac ne poznaje vjekove. U svakom vijeku traži isto -hranu! Tebi želim muškarca koji neće poželjeti da jede. Sretno! Od slika se neživi draga moja, hoću reći od naslikanih brkova. Dok ti mama kuha, dobro je, hahaha, al' kad počneš ti, odnosno kad nepočneš, svi će ostati gladni. Supica se traži dušo, nauči je spremiti, ako ništa, onda zbog djece. Ili i oni neće tražiti hranu? Šta misliš? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ma je l' ono Larisa Cerić u ovoj ljubičastoj košulji ?
...ma ne trebaju njima umjetni brkovi, dovoljno su one brkate same od sebe HAHAHAHAHAHA
Znaci ja ih podrzavam svaki dan xD
ovo me opasno nervira. sta vi kofol podrzavate, maglu prodajete
nisam vjerovala dok mi mama nije rekla kakve su to zene, tobe jarabi :D
...Lelo, meth je pravi momak za tebe, razvijen lijep i vjeran...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Napravite vi pitu svojim muškarcima, tako ćete ih najbolje podržat.
..neće meth...nisi očigledno bio vani i nisi upoznao žene koje vole seks...naša ti od svog mobitela ništa živo ne voli...ni pitu a ni pozu...
Bitno je da dole nisu brkate. Joj, to nikakako ne volim
Ova predzadnja k'o da je rođena s njima.