{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mostarski plesni studio Flash upisuje nove članove

Klix.ba
6.9.2015. u 17:21
29
5
Mostarski plesni studio Flash upisuje nove članove
29
Plesni studio Flash iz Mostara vrši upis novih članova, djece i mladih starosne dobi od 4 do 18 godina.
Nova plesna sezona u PS Flash je otvorena danas, te je i počeo upis novih članova. Svi zainteresovani koji vole muziku, ples, druženje i putovanja mogu nas potražiti u Muzičkom centru Pavarotti u slijedećim terminima:
Utorak: 17:00 – 20:00
Četvrtak: 18:00 – 20:00
Nedjelja: 10:00 – 12:00 sati.

Plesni studio Flash uspješno djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti od samog osnivanja centra. Plan i program rada je raznovrstan i obuhvata manekenstvo za najmlađe uzraste, moderne plesove, show dance, jazz dance, hip-hop te free style. Sa djecom rade školovani i plesno edukovani/certificirani treneri koji redovno pohađaju plesne seminare i radionice kako bi svojim članovima prenijeli što kvalitetnije znanje.

Sve sadašnje plesače kao i sve vas koji nam se pridružite očekuju zabavne koreografske kompozicije, nova plesna iskustva, nova poznanstva, putovanja i takmičenja. Ove godine je otvoren upis i za najmlađu djecu bambi grupu uzrasta od 4 do 6 godina.

Plesni studio Flash u novu plesnu sezonu ulazi sa novim koreografijama i pripremama za nastupe i takmičenja koja su predviđena planom i programom, stoga požurite! Pridružite nam se i ne propustite ovu priliku da steknete nova zanimljiva životna iskustva, saopćili su iz Flasha.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: