Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli ih k , sminkaju se i pare klepaju a ti mujo haj u kanal
Ima puno postenih ljudi, brace, oceva, tetaka, amidja, koji rade u kanalu. Porediti te radne i produktivne ljude s ovim nehljebarskim zbljohama je krajnje neumjesno. Klepaju i one fufe pare sto se k*raju u paksu u po*nicima, pa ih to opet ne cini boljim od kopaca kanala.
@Okrutni1Hamo ko je rekao da su bolje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cura ima talenat za sminkanje i fotografiju, al je svakako loša starana interneta ovaj blogiza im yutuberi. Ubiše budalaštinama i sto je najgore mlate pare za debilne izjave, najave, komentare... Hana Hadziavdagić nasa najpoznatija skandal cura je i jedna od ovih budala... Dno dna eto toliko
A ove naše nisu u stanju postić da im lice i vrat budu iste boje :(
Dekolte za 10, privlaci paznju ko magnet .. :D
kako dražesno....
mene privlače sise, simple as that
možda su našminkane?
Cura nema zagondziju,tj ne prima ga redovno pa je pukla...to se na zenama vidi..!!
sto ti opajdare s kljuksa lupise minuse .. nasle se .. :D
get a job, bitch
Ima dobru sisu
@Bosanski_Tornado ili 3D kreacija.
Fenomenalno!
Genijalna je. Bravo djevojko.
Prejako!!!
Nisam znao da su litvanke ovako dobre pice
Sad će naš Deen da se našminka ko uskršnje jaje.
Ove plasticne djevojke sa usnama kao u patke nisu bas ni interesantne osim pickopacenicima.
Strah me ovih nasih suvremenih djevojki, pricas sa njima fejz-tu-fejz k'o Hadzifejzovic, ne znas vise dali je to Ajla ili se Hamo presminkao da te za skrivenu kameru namjesti ili je neko potpuno treci. Mogu se haman i u drakulu pretvoriti. Proucite draga djeco sure dzin kad vam pridje neko nasminkan.