Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji buraj ozone "sto se pravi kod nas"
prva slika bas lici na neum...ali u k...u
Spustimo i mi poreze na 0% i biće Neum Monaco za 2 godine
Da se ovako nešto kod nas pokuša napraviti, hiljadu nekih organizacija i raznih eksperta i filozofa bi se javilo da kažu da to ne valja i da ne treba praviti, da je nešto ugroženo itd. Što domaćih što komšijsko- susjednih eksperata dok bi EU izaslanici izražavali zabrinutost za mogući terorizam nad florom i faunom u BiH.
Na Balkanu kad neko hoce da se siri obicno komsija nahebe
Monako vode pametni i obrazovani a ne kao ovdje dojucerasnji kozojebi sa aksam skolom sa vanbracnih sveucilista
@samp1ta I u Monaku se lopov prezire, ne boj se...
@samp1ta, postoje sasvim opravdani razlozi što je njihov bogat čovjek poštovan a naš prezren. Ogromna je razlika u karakteru, ponašanju, i postupcima njihovog i našeg bogatog čovjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I RS se siri svaki dan majsku li vam