Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o ukusima se ne raspravlja...ali ako je ovo nekome lijepo onda i ramiz salkic moze u manekenske vode...............
jestoti? sto si to frizuru promjenio? :)))
dojadila mi ona stara,pa se sisno malo........ukazah im na slovne greske na nekom tekstu a oni se ko djeca naljutise i puf,ban:).....sta ima kod tebe,ima li sunca po voljenoj hercegovini:)....................
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Strahota, napravili ste od žene pokretni ofinger.
treba je hitno poslati na oporavak, uzas jedan
jel ovo mobing?
Stela veze nemas,,,jake zene drze svijet u svojim rukama,,,jaka zena radi po 15 sati dnevno i prehranjuje porodicu,,a ti tjeras ovakvu djecu na anoreksiju promovisuci ovaj izgled kao nesto lijepo,,,stidi se veze nemas sa stvarnim zivotom,,,
Ahmed the dead terrorist :D
je mršava, ali zanimljivo kako se dužebrižnici javljaju samo kad je mršavost u pitanju, samo mršavost ih vrijeđa dok se debljina naziva pravim ženama"...
katastrofa, zao mi djevojki
Poremećeno,poremećeno ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Cuj "slavna dizajnerica" ... zasto je slavna ? Nikad nisam cuo za ovu glupacu !
Da je stavila sliku predebele ispala bi dobrica?
Nije ona nikog zgrozila,doslo neko vrijeme gdje je ono naopako u modi.
Vitka i lijepa zena daleko drugacije izgleda od ovih hodajuci kostura. Cak i mrsavost izgleda daleko drugacije od ovoga, ovdje je rijec o reklamiranju bolesti. Jako opasna poruka za mlade djevojke - "budite glupe, nikako karakterno snazne i bolesne, jer u suprotnom necete biti privlacne."
Spadam pod sitnije zene, normalna kilaza mi je oko 55 kg.
A gdje su ovi dizajneri, kreatori, k.... palci u africkim zemljama, foto modeli su ima na svakom koraku A mogu da zamislim kako sagledaju slike iz logora, j..... im i oca i mater uvrnuto bolesne sto ih tako napravi.
Kako na ovakav nacin sa salje pogresna poruka mladim djevojkama da zaista ovako treba da izgledaju, ovo je daleko od lijepog a o tome koliko je stetno za zdravlje ne treba ni govorit!
Ovi kreatori ili su pederi ili lezbijke pretilne krave pa svoje frustracije iskaljuju na jadnim djevojkama ,ili stvarno hoce da nas odvrate od zenskog roda da svi kolektivno budemo gay populacija pa nam podvaljuju ove fosile .... eeee necete majke vam ga ja volim ove nase guzare pa kud puklo da puklo :)