Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve gluposti, pa zna se da takve koje sate provode pred ogledalom, nemaju baš previše u glavi, nažalost, dans je sve više žena koje od sebe prave klovnove, zaboga, najvažniji je image!
žene s previše šminke većinom imaju problem sa samopouzdanjem
Plasticna hirurgija i ova nova šminka su postavili novi standard. Ove prirodne sve ružne nakon sto se nagledam ovih Instagram ljepotica, pogotovo onih u tajcama sto treniraju!
Nema to veze. Osoba može biti bez obzira na šminku seljanka, smotana, zaostala, asocijalna, sa puno mentalnih poremečaja, nemati volju za liderstvom, itd itd. Šminka nekima može samo povećati propast, ružnoču... Ovo kao u Kur'anu što piše: "Mi objavljujemo u Kur’anu ono što je lijek i milost vjernicima, a nevjernicima on samo povećava propast."
Na sta ljudi trose vrijeme a ja nemam vremena ni da se naspavam!
Imal kakav studij s Harvarda o zivotu u BiH.
Neam ženu, koga da mi zapošljava? Ha ja!