Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena je ženi vuk !
Ma kakve prijateljice ha ha ha smece obicno! Muskarci izmedju sebe su puno bolji drugovi vec zene,zene su po tom pitanju k u c k e namazane!
Na Hrvatskom koriste brigati i za brinuti.
Sviditi je ispravno! To je ikavski! Neki zelimo zadrzati bar malo onog ikavskog govora, koji se prije i u Bosni vise koristio. Ja kazem vidili, svidili, vidila, svidila. Kazem i dica (djeca), jel ti i to smeta? \'\'Brigalo\' se ne koristi za \'\'brinulo\'\' (od brinuti, kad te nesto brine = to worry) \'\'Brigalo\'\', \'\'brigati\'\' (ako vec nije prava rijec kod tebe) = mariti, interesirati (to care); ne brigati = ne mariti. Mozda nije rijec iz rijecnika, no nisu ni \'lajkati\' ni \'\'ba\'\' u rijecniku pa ih svi koriste. Ima mnogo primjera, no ne zelim smarati (jel ti ova ric ok?) kao ti. Btw, ovo je forum, ne skola.
Sto ti nije jasno? Naravno da ljepse viditi grupu od 4 lijepe osobe. To vazi i za decke....ljepse je viditi 4 zgodna muskarca nego 3 zgodna i tebe s njima. Cuvaj ti tu ciglu za sebe.
\"Sviditi\"; \"Brigalo\"; Drage djevojke bitno je drzati do sebe, ali je jos bitnije ponekad se raspitati o pravopisu!
\"Sta ja mogu sto sam najljepsa,najzgodnija sto muskarci prvo primjete mene \" Bo.ze - jos jednu ciglu. U ovom slucaju moze cijeli kubik.
\"Kad je jedna manje lijepa na neki nacin i cijela grupa je manje lijepa.\" Bo.ze, imas li ciglu viska? Sad je vrijeme da je iskoristis.
Sretne su one zene koje pored sebe imaju pravu prijateljicu... Mogu se pohvaliti da imam samo jednu takvu :) Jedna, ali vrijedna :) Ostale su, drugarice i to \"sezonske\" :)
pa dobro..znas kako kazu RIJETKI NADJU RIJETKE.Nije kod svakog tako.. Ja npr. uzivam vaditi zivce ovim tzv \"prijateljicama\"..samo zbog toga jer me posmatraju kao da sam im ne znam sta ucinila kada se pojavim.Ne moraju mi nista reci,okice im sve kazu.Sta ja mogu sto sam najljepsa,najzgodnija sto muskarci prvo primjete mene hahaha :-P
Mislim da je najvaznije imati prave prijateljce. Ono sto je u dusi se pika. Ovaj clanak je vjerovatno istina za neke. No ja sam uvijek volila da i ja i prijateljice lijepo izgledamo. Kao grupa savrseno!. Kad je jedna manje lijepa na neki nacin i cijela grupa je manje lijepa. No opet ponavljam, nije izgled najvazniji, ali naravno da je ljepse imati i izgled i dusu. Mi smo u nasoj grupi imale srecu da imamo i jedno i drugo. Nikad me nije brigalo da ce se mozda jednoj sviditi isti decko kao meni, ili da ce se druga sviditi nekom decku vise od mene. Svaka serpa ima svoj pokolpac. Ne vidim ih kao konkurenciju, ni one mene. Sretna sam sa svojom grupom fiendica, mi smo 4 of a kind, od kindergartena, i nikad ih ne bi mjenjala!
I\'m sexy and I know it :P
Zene bi trebale da pocnu razmisljati glavom
Zasto ne pisete o zatvaranju ZEMALJSKOG MUZEJA a ne o ovim glupostima???
@ IV & IV KOJA JE OD VAS DVIJE LJEPOTICA? A KOJA GROB? DOK SKONTATE UGRIJTE MALO PICHKU NA OVOM KAMENU http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/zapanjujuci-izlasci-sunca-u-velikoj-britaniji/111202097#
vala ima istine .. hahahaha
komentar za ovo: http://www.sarajevo-x.com/showtime/ljepotice/marloes-horst-moze-s-lakocom-zavesti-svakog-muskarca/111228070#20 mene je babo rahmetli pravio po zimi i od kamena, tako da me ta može zavest kad čučne, otkopča i završi stvar kako to Bog zapovijeda, i poslije toga opet mora isto to ponovit za novo zavođenje.