Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je očigledno ženska tema pa ne znam što muškarci, ako im već smeta, a vidim da smeta po komentarima, uopće čitaju i komentarišu. @svašta: pa iu ovoj državi žive žene koje slično razmišljaju, kupuju itd. dečki ako vas ne zanima ovo sport je odmah gore iznad ovog teksta ;)
Prodajem ajvar Tjesim ovce prije klanja 061-150-979
Danasnje drustvo je takvo da ce zena prije izabrati nekog kr.etena,pa.pka.lev.ata nego normalnog frajera.
@svi muskarci tu ako cemo iskreno bosanac sa kojime sam ja bila je bio toliko lijen i takav neradnik da sam ja njega morala izdrzavati voditi na vecere kupovati mu robu i sl. nikad vise. danas ima puno vise samostalnih samosvjesnih zena koje ne samo da izdrzavaju sebe ili pomazu kucnom budzetu nego one malo gluplje cak i muskarce izdrzavaju. to je danasnje strane drustva.
I tako vidimo sva lica malogradjanstine na jednoj obicnoj temi o maloj crnoj haljini
Zene jednostavno ne zele priznati da se vode interesom...
@ Maja Neka zaposle svoje zene,kucne poslove(domacinstvo)polaj. Nema zime. Kao da je problem za jednog muskarca oprati svoje carapice,,
Kakve su to pecinske price? Gdje ti zivis? Ovdje ne rade jedino zene koje su 1.trudne, 2.nesposobne za rad, 3.bolesne, 4.ne uspjevaju naci posao iako imaju diplomu. Ja ne poznajem ni jednu zenu koja ne radi zato sto joj je ceif ili zato sto je nasla muza-momka da je finansira. Na kraju kako momak moze finansirati djevojku, ako uzmemo da ne zive zajedno, daje joj lovu za placanje racuna, hranu, higijenu i sve ostalo? Takav slucaj takodjer ne poznajem. Muski sovinizam mi je uvijek bio nejasan kompleks, iako sam musko u pravom smislu te rijeci.
A to sto 99.99 ostalih zena visi muzu ili momku na grbaci,to nema veze!?
Zaradjujem kupujem mjenjam, bez problema i prigovora.
Kod nas mogu samo \"sponza girls\" mijenjati haljine kao carape.
zato sto ti kozo to kupis od muzevih para kontas jer on zna da ces to smece obuci 1 do 2 puta a platices boga oca Muskarci su pametni, akada budes svoje pare trosila na ovakve gluposti daj koliko hoces para i nosi koliko hoces puta
Legitiman razlog
Ma u kojoj drzavi vi kixovci zivite???
Ma koga je više briga za ženama?