Uvijek u centru pažnje
35

Zendayu zbog nedavnih modnih izdanja smatraju modnom ikonom: Glumica još jednom oduševila

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Zendaya se na svakom pojavljivanju u javnosti trudi ostaviti utisak, a zbog nedavnih izlazaka te posljednjeg izdanja u Los Angelesu nije ni čudo da mladu glumicu već smatraju modnom ikonom Hollywooda.

Uzevši u obzir da je Zendaya jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu trenutno te da se pojavljuje u nekim od najpopularnijih filmova koji su izašli u posljednje vrijeme - to podrazumijeva i konstanta pojavljivanja na premijerama i crvenim tepisima.

Zahvaljujući trudu koji ulaže u svaki svoj izlazak u javnost te stilisti Lawu Roachu postala je i svojevrsna modna ikona, a to dokazuje i njeno posljednje izdanje iz Los Angelesa.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Naime, ova 27-godišnja glumica trenutno je na press turneji za film "Challengers", a sinoć je na premijeri još jednom svojom modnom kombinacijom ukrala svu pažnju.

Zendaya je za ovu priliku birala zadivljujući rozo-crnu haljinu Vere Wang koja se sastojala od čipkanog korzeta s providnim detaljima i donjeg dijela u obliku pune suknje od tila i satena.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Izgled je upotpunila minimalnim dodacima - noseći samo jednostavne naušnice.

Glumica je ranije bila u centru pažnje tokom press turneje za film "Dune:II" koju je obilježila upravo modnim izdanjima - počev od Muglerovog robotskog odijela pa do haljine neobičnih izreza koja ne trpi donji veš.

Zendaya u novom filmu "Challengers" kojem glumi tenisko čudo Tashu Duncan, koja trenira svog supruga i transformiše ga od osrednjeg igrač do svjetskog šampiona.