Više nije brineta
15

Zendaya na crvenom tepihu pokazala novi imidž, šokirao je poklon koji je dobila

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američka glumica Zendaya smatra se kraljicom crvenih tepiha, a tokom pojavljivanja na jednom u Parizu iznenadila je promjenom imidža.

Bivša Disneyeva glumica prepoznatljiva je upravo po uvijek upečatljivim kreacijama i izdanjima s crvenog tepiha, a tu praksu je nastavila i tokom press turneje za film "Challengers".

Na premijeri filma u Parizu 27-godišnja zvijezda zapanjila je u elegantnoj bijeloj haljini pokazavši svoju novu plavu kosu.

Njen dugogodišnji saradnik Law Roach dizajnirao je haljinu koja se sastojala od gornjeg dijela u obliku korzeta i donjeg krojenog poput lepršave suknje s volanima, a sadržavala je i široki asimetrični kaiš. Izgled je upotpunila dijamantskom ogrlicom, usklađenim naušnicama i velikim prstenom.

Zvijezda serije "Euphoria" novu boju kose pokazala je jednostavnom frizurom - kosu je nosila aspuštenu kosu i ravnu, a imala je prirodan izgled šminke.

Zanimljiv detalj je također bio poklon koji je dobila na crvenom tepihu dok je davala intervjue - poklonili su joj džinovski kroasan.

Činilo se da je Zendaya bila u nevjerici dok je držala preveliko pecivo, koje je obožavatelj nazvao “najboljim kroasanom u Parizu”.

"Pravo je!", rekla je kasnije i dalje prilično šokirana.