Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIdje veze, koga zaboli za tim s.r.a.n.j.i.m.a.,. najbolje su žene sa oblinama, a struk je manje vise bitan...
...lijepa žena je jednostavno lijepa žena...matematičaranje je suvišno :) ...ili će muškarci, umjesto očiju, koristiti geodetski instrumentarij ? :))
Geodetski instrumenti ovdje neće biti potrebni Commi :) !!! Dovoljno je sam upotrijebiti nešto što se zove "cerebrum", i sve će biti u redu :) :) !!!
Samo*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto bi takva lutka, iyblajhana plavusa, u inicu bila uzor djevojcicama, to je djevojcicama samo sredstvo za igru...
@ commi Pravi lav, nema sta:))
...jašta...taman da riknem od tol'kih "žena"...
:))))
Izgled barbike je lagano dobiti, nego mediji tjese krmad clancima da je to nezdravo. To se da vidjeti po palcevima gore za ove sto hvale "obline". Ne, nemate obline, jednostavno ste debele.
...imam pun ormar vješalica...ustvari sad znam da imam pun ormar "žena"...ko bi rek'o, commi playboy :))
...Ti si savrsenstvo bez mane, ti si deo vojnickih snova, ti si lutka sa naslovne strane i treba ti lova....
plastična lutka nije realistična slika žene? no shit Sherlock :O
...šta te čudi...modna, kozmetička i farmaceutska industrija kreiraju obrazac...prema njihovom "idealu" sve preko 35 kg je debelo...pritisak je takav da su neophodni čak i ovakvi, na prvi pogled smiješni, potezi...
Mislim ne trebaju mi brojke da bih odabrao ženu za sebe, već su mi dovoljni mozak i srce da bih to uradio !!!
...al' prvo da ti oči ostanu na njoj, a? :)
Vidim da "naucnici" nemaju pametnija posla, pa ovakva sra.nja "israzuju". Uzmite bilo kakvu glupost, i ubacite ispred "naucnici su dokazali", i nece vam nikad materijala nestati.
Žene sa Balkana su najljepše :) !!!
jeste izabrali americku krmad da poredite snjima
Inace normala hoda http://www.barnorama.com/wp-content/galleries/04/valeria-lukyanova-pics/05-valeria-lukyanova-pics.jpg