Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:))) Slatko. VIdjela žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu. Muslimani su najednom postali hit u svim sferama. Kao da su izmišljeni u zadnjih 5 godina. Odvratan mainstream. Halima da ima ikakve veze sa "težinom" svoje marame ne bi učestvovala u ovom propagandno promidžbenom programu :))
Prvo ti stavi hidzab pa onda komentarisi pokrivenu
@SBBSiptarskaMafijaa Zašto bi stavljala hidžab, jer ti tako kažeš?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Žena bez hidžaba prvi put u historiji na naslovnici saudijskog Vohgue-a
Boze kad ce taj sudnji dan vise..pozuri Allahu pozuri,,da ne presudim sebi ili nekom drugom. A gdje ruku na sebe a kako na sirotinju.. Toliko mi nekad bude zao drugih da sam sebe isamaram..
Treba imati za sve otvorene poglede
#metoo heljp heljp
Halima, Halima jaaaa ajnijaaaajni 😂
Naporni ste vise sa vijestima o tom hidzabu.
Tako je, daj nam instagram starleta, polovnih profuknjača i joga instruktorica.
Marija je imala Duha Svetoga u sebi
Zašto muslimanke nose marame jel to moraju radi vjere... i ove koje ne nose jesu li one muslimanke hoće li ih bog kazniti..pitanje za vjeru mira
Jesu li tvoje sestre tvoja mama zamotane i djevice
GodOflove69 pitaj blo koju casnu sestru ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I nju čimspr
Sve za pare.
@noemi bas kao casne sestre !
Gore selam dole bujrum ;-))
ja samo navratila da kazem.....moooorgen ......
@zmajcekSaUne Nisu sve zene kao tvoja mama, nemoj generalizirati nije to fino ! 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Spremite se Britanijo. Uskoro će čitava vaša historija biti zamijenjena uličnim svađama na arapskom jeziku, parlament će donositi zakone o blasfemiji, a moralna policija će harati Londonom. Za nekoga je ovo san, ali za čovječanstvo je to noćna mora. S obzirom na razvoj događaja do sad, Britanija je na putu da bude izgubljena poput Svedistana.
Koje sranje od komentara, doseljavanje muslimana iz Pakistana i Indije u VB je počelo u sedamdesetim godinama.
Iz Pakistana i Indije su se većinom doseljavali pripadnici sikh naroda. Oni su se u jednoj generaciji asimilirali u sekulatno i demokratsko društvo. Kakvi su današnji migranti po tom polju? Ni blizu slični. Tužna činjenica, prihvatili je ili ne.
Ne može biti bijela sa hidžabom, to je najvažnije ! :) :(
Kada malo bolje pogledam, na prvu, a i na drgugu, sve su moj broj, a Halimu ostaviti na kraju, i jest najljepsa .. :)