Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ce joj stomak onako izgledati jer je zena rodila. Sve je to genetike, necije mame su utegnute i zategnute a sasvim je prirodno da se i takvo nesto desi kao sto je kod nje. A ne znam je li muskarci zamisljaju da zene stalno trebaju biti utegnute i zategnute a oni mogu pustiti stomacinu cim se ozene ... a ako zena ima stomak od trudnoce, to ej fuj, pokvaren dan? Cast izuzecima nesebicnjacima.
zena izgleda kao i svaka druga, nema cudjenja, jer nisu je "uljepsali" izgleda normalno i prirodno.
i mi bi se osjećali bolje da je nismo vidjeli
Nije joj trebalo da se slika, ne izgleda nimalo lijepo. Meni djeluje kao da ima preko 60 a ne još nepunih 50. Mnoge žene njene dobi izgledaju daleko bolje od nje.
slusaj dalija sve one i mladje od nje izgledaju slicno njoj samo sto ih prije objavljivanja "uljepsaju" i sada mi mislimo ooo super.
ja bi pedero lamelu ko doktor koji vozi auto uz mahmutovac na putu u kliniku za estetsku hirurgiju gdje ima operaciju ostranjivanja viška kože.
e ovo treba *ebat, svaka cast sestro ljubim te odozdo
Ja mislio Seka Aleksic na prvu reko sto je ispumpase doktori sva se smezurala hahahah kad ono cindy
Odvratno !
...odoh se družit sa usisivačem...budem zavirio na komentare, svega će biti :)))
...samo da malo zakuham raspravu, buzuki, brena i par stihova glede teme članka :) https://www.youtube.com/watch?v=3OtaX4-hw7M
...ja, ovo je usisivač...a mene zamišljajte :))) http://www.vacuumsguide.com/wp-content/uploads/2014/12/Electrolux-UltraOne-Deluxe-EL7085ADX.png
PRIKAŽI ODGOVORE (12)