{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Zemlje u kojima žive najljepše žene

Klix.ba
15.3.2015. u 20:31
8
215
Zemlje u kojima žive najljepše žene
8
Zemlje u kojima žive najljepše žene
Foto: EPA
Ako se pitate gdje ćete vidjeti najljepše žene na svijetu provjerite listu Dr. Prema zemalja sa najljepšim ženama. Zanimljivo, na listi se nalaze i nama susjedne države Srbija i Hrvatska.
Ukrajina

Općepoznato je da u Ukrajini žive lijepe žene, tako da nije čudno ukoliko oni koji nisu zaljubljeni odluče da ljubav i sreću potraže u Ukrajini. Najbolja mjesta za sresti lijepe žene su Kiev, Odesa i obale Crnog mora,

Švedska

Švedska se smatra zemljom u kojoj žive najzgodniji muškarci, ali i najljepše žene. Ova prelijepa zemlja vrvi preskrasnim djevojkama. Žene iz Švedske opisuju kao visoke, vitke, plave kose i očije, inteligentne i prijateljski nastrojene. Ono što je sigurno, u Švedskoj sigurno možete pronaći lijepu i pametnu djevojku.

Tajland

Tajland je poznat po prirodi, kulturi i gostoprimstvu. No, Tajland je poznat i po prekrasnim, ali stidljivim ženama koje su izuzetno prijateljski nastrojene i romantične ukoliko uspijete stupiti u prisniji kontakt s njima.

Bugarska

Malo ko zna da u ovoj maloj zemlji u istočnoj Evropi žive jedne od najljepših žena na planeti Zemlji. Pored srednjovjekovnih gradova, skijališta i plaža, Bugarska je esencijalna država i za strastvene putnike. Ako zaista želite vidjeti kako izgleda lice žena iz Bugarske, pogledajte lice Kate Beckinsale iz serije Underworld.

Rusija

Za Rusije se kaže da je zemlja u kojoj žive najljepše žene planete. Svjetla koža, plave oči, tamna kosa i vitko tijelo. Ljepota tih žena nije ograničena na veće ruske gradove. Od Sibira do Moskve u ovoj zemlji možete sresti lijepe žene.

Holandija

Holanđani su opće poznati po svom gostoprimstvu. Međutim, Holandija je poznata i po visokim i lijepim ženama. Kada kažemo visokim, onda stvarno mislimo visokim, jer prosječna Holanđanka visoka je 168 centimetara.

Liban

Arapski svijet i lijepe žene idu ruku pod ruku. Kada su u pitanju arapske žene, prva država u kojoj treba tražiti lijepe žene je definitivno Liban. Ako vitka figura i preplanula tijela ne odvrate vašu pažnju, sigurni smo da njihove oči definitivno hoće. Iako su Libanke nepravedno izostavljene sa većine lista, činjenica je da u ovoj država na Bliskom istoku žive misteriozno lijepe žene.

Indija

Lista ne bi bila potpuna ako se na njoj ne bi nalazile pripadnice ljepšeg spola iz Indija. Žene iz Indije karakteriše prijateljska nastrojenost, fino držanje i izgled koji u globalu čini ljepotu Indijke očaravajućom. Indijke su okrenuti vjeri i tradiciji, a čak i moderne žene poštuju i žive život u skladu s tradicijom. Niko ne može nositi saree poput Indijke. Čudno je kako žena umotana u šest metara tkanine još uvijek može izgledati tako privlačno i raskošno.

Srbija

Vrlo lako je naći visoke, zgodne i lijepe žene u Srbiji. Njihovu ljepotu karakterišu i savršena tijela zbog kombinacije mediteranskih i slovenskih gena. Oko 99 posto djevojaka u Srbiji su prirodno blagoslovljene savršenim oblikom tijela, dugim nogama, savršenim strukom, grudima i zadnjicom.

Hrvatska

Žene u Hrvatskoj imaju prekrasne teksture lice i boju kože koja čak ne zahtijeva šminkanje. No, pored lijepih žena Hrvatska ima i mnogo prirodnih ljepota, tako da posjetitelji, a posebno muški, mogu samo uživati u Hrvatskoj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: