Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaobidjite nas,nismo mi sve zene iskompleksirane,ima nas koje gledaju dalje od fizickog izgleda i novcanika,i ne nismo rugobe!
@kinderlady00 Samo sam htio da te obavijestim da sam ja covjek tvog zivota. Samo mi ostavi adresu da sutra kafu pijemo.
Zaista bolestan svijet, pa zenu i treba da krase obline, danas zene hoce da budu muskarci zilave, mrsave nikiakve...
A sta je sa onim: "Debeli a sretni?" :)
Mora kozmeticka industrija od neceg' da zivi.
O kakvom "jastučiću" vi? Neko baš ima viška vremena i para da se bavi glupostima.
ako cura tu ima jastucic, dzaba joj sve, da joj je Bakir otac, kod mene nema sanse...
kako ima u Sarajevu lijepih žena. ćaršijom kada prođu ako si pošao u đamiju moraš ponovo abdest uzeti.. netrebaju im nikakvi tretmani..
@kobac23 One nisu svjesne sa kakvim se mi problemima borimo svaki dan.Posebno u toku ljeta,i onda kazu zene duze zive od muskaraca. Kako nece kad nam pritisak dizu svake 2 minute. Al milina gledat, ako nista hahaha
dobrih fonasi
Ostavite više žene na miru i ne pišite o novim "trendovima". Muškarci su prestali i brade brijati, hodaju kao orangutani, sretne smo što koriste dezodoranse i kupaju se, ali žene moraju biti bez dlačica, viška oblina, uvijek savršeno sređene, našminkane, uredne, raspoložene...od**bite sa ovakvim tekstovima
To vi zene same sebi namecete. Vi se inace ne sredjujete toliko za muskarce koliko za druge zene, jer vam je u prirodi da komentarisete kako se koja obukla i kako izgleda, pa cak i medju najboljim drugaricama. Ono, zelite biti konkurentne. Tu vam nisu muskarci krivi. A brada duzine 5-10 dana i ako se dobro odrzava je sasvim prihvatljiva. Neki muskarci imaju previse osjetljivu kozu da bi se brijali glat ili izbrijavali.
On te zene gleda na skroz drugaciji nacin i to ide normalno sa godinama. Znam i po svom starom :)
Dobre fonasi
Ti si zagorio, na slici je lutka 😜
žene trebaju hodati gole a ne obučene ko ninđe
Reci to svojoj majci i blizoj zenskoj familiji. Neka one otpocnu.
@RagibUzoriti moja mati non stop se gola sunča pitaj svakog na alipašinu