Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi kvazinovinaru G.Š.,kakva ti je ovo vijest? Sponzorisana?Sta ce uci u Ginisovu knjigu rekorda? Umorna Narasa osvojila Mount Everest kao najumornija osoba na svijetu?
Bič hu iz ju?
ihhh lako je sad kad ima trave na everestu 😜
Ko da su je pcele izujedale u napadu na kosnicu meda )) Slavko Stimac bi joj pozavidio . Jebo vas onaj ko vam je rekao da te lopate od usana izgledaju primamljivo !!
Čestitam na objavi! Lijepo je znati ko će sve proći kroz Mt. Everest. A sad objavite ko je sve prošao kroz nju i njenu sestru! Porodicni posao se napravio.
ifff jest dobra...ko dobra kalja
"Ona ima cilj"..halloooo..sta mislite da svako ko zeli moze na Mont Everest...Ljudi cekaju godinama da dodju na red...osim toga po osobi vlada Nepala naplacuje oko 15 hiljada eura,a uskoro 30 hiljada...
A dje su joj Kulegice!??
I tata bi, sine!
Zanesen tom ljepotom dobih volju za zivotom
beton je
Dobar picic vala
dobra ko dobar dan
Pa mora se popeti radi selfija.
Hrrrrkh...