Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impresivno
Ovo se zove "Sizifov posao". Lijepo izgleda, ali ima smisla jedino ako čitav dan (noć) nećeš ništa jesti, piti i...ostalo. A karmin i ostali "izrazi umjetnosti" na usnama žene, izgledaju lijepo samo ako je ten i koža lica besprijekorna, a ne kao u ovom slučaju, puna akni i pudera koji te akne nije uspio ni prekriti.
Ok, i kad se malo pokvari kreacija,...ona ce u kafani u wc provesti jedno pola sata na popravljanju tj, crtanju ovog sranja? KOja je poenta ovog crtanja?
Kao graviranje u kori od banane, ili modelaranje minijaturnih oblika na špicu od olovke ... zahtjeva neki trud i vještinu ali nema baš smisla.
Bas je kul da ti ga flauta s ovim motivima
Kaze lik ovo ruzno, al kad metne spojler i karambolke do zemlje na mercedesu E klase iz 1998. i opali dvije bijele pruge uzduz, to je lijepo...
auuuu.........bas mi se ne svidja nimalo !
ni meni... bljak!
@pitzkavamaterina kada se vratimo pedesetak godina unazad........tada su zene bile i lijepe i prirodne i privlacne........danas moras biti drugaciji od drugih da se istaknes necim, pa taman da je odvratno......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fuj fuj...isto ko guzica...Zene ne dozvolite da od vas prave debile
kako neko ili nešto od nekog može napraviti debila ako on već nije debil ili ima potencijal da bude?
hajd sto cu se ja prepasti, nego sto mi on nece smjeti proviriti iz gaca