Godina iznenađenja
11

Za muškarce sa stilom: U Granoffu pronađite omiljene modne komade po sniženim cijenama

Granoff
Odabir pravog outfita za hladnije dane vodi vas u Granoff, gdje zimska kolekcija čeka na vas. Donosimo vam nekoliko zanimljivih modnih kombinacija, a vi požurite i ugrabite svoj modni odabir tokom sezonskih sniženja.

Ove sezone otkrijte Granoff kapute bezvremenskog dizajna izrađene od premium materijala. Ugodan dizajn i stil će vas učiniti da izgledate moderno i u trendu.

U Granoff kaputima ćete ostati lijepo i elegantno odjeveni i tokom zimskih dana. Sa ovim modnim odabirom možete se urediti za posao ili društvene događaje, a stajling dopuniti uz raznovrsne odjevne predmete koji čine Granoff zimsku kolekciju. I to na velikom sezonskom sniženju.

Granoff kaputi su bezvremenski komadi za svakog muškarca sa stilom. Izrađeni su od najfinije Made-in-Italy vune i dizajnirani su da ostave dugotrajan i lijep utisak.

U Granoff zimskoj kolekciji ove godine pronaći ćete zimsku jaknu iz snova. Toplu, stylish i koja predstavlja jedinstveni komad zimske odjeće. Dolazi u više boja, a detalji su napravljeni od pravog krzna. Svojom dužinom i materijalom, ova jakna vas štiti i od najveće zime. Ne propušta vodu i štiti vas od vjetra. Predstavlja odjevni predmet koji se prosto mora naći u vašem ormaru jer ćete se u njoj uvijek osjećati toplo i ugodno. Uz to je na velikom sniženju. Požurite jer je ostalo još samo nekoliko komada.

A jeste li znali da je kamuflažni pattern poseban hit ove sezone? Sa ovim stylingom, Granoff pokazuje da posjeduje asortiman za sve prilike. Jakna kamuflažnog dezena je prigodna za zimske dane uz topliji "layering" ispod, dok se može nositi i u rano proljeće. Za ovaj outfit jaknu uparite sa svijetlim jeansom i robusnim čizmama i budite najmoderni muškarac na našim ulicama.

Ne zaboravite - sezonska sniženja su aktuelna još malo. A onda slijede nova iznenađenja iz najpoznatijeg modnog brenda Granoff. Odaberite svoj omiljeni modni stil sada, a on će vas čuvati zauvijek.