Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A odakle vama da zene zele da se skidaju, mislim prvo ako pustis da se skidaju i da "radi sta hoce", pustite na miru i kad vidite i cujete za pokrivenu. Ma drustvo sa dvostrukim standardima, gdje je postalo normalno da je zena skinuta, a nenormalno kad se zena pokrije. Divna buducnost, vec se bojim da svoje dijete pustim u svijet...
Jedno pitanje....samo jedno? Sto ne odes u njihovo idealno drustvo onda? ZENE su ZIVA bica....i mogu raditi sta zele!! Kontas? Ako ce se skidati njihov problem, ne tvoj.
Sta vi znate uopste o bilo cemu, ko da je normalno ovo sve sto se desava u ovom svijetu, nista vise nije moralno... Bolje sto su pokrivene nego da su gole ko vecina zena u svijetu...
...jao jao vehabije nije da su zlo vec rade takve stvari koje nikada musliman ne bi uradio, oni su zapravo zaduzeni da iskrive sve sto je pravo i da rade odvratne stvari kako bi potvarali muslimane... fujjj mevudin fujjj vehabije... marsss iz Bosne.....
Treba hrabrosti skinuti vrecu sa glave ili mozda zdrave pameti, tesko je reci?!
Vehabije su zlo
Svaka cast ovim zenama,treba da se bore,sve je to zatucano ko cumur...
Valida kako imas vremena da sebi konetarte lajkas? Vrhunac jada.
Idi u Pakistan ,tamo ce ti dijete biti sigurno i ...er...zavijeno.
ako zene ne bi trebale pokazivati 'golotinju' jer to muskarce uzbudjuje... to je onda problem muskaraca... nek nose povez na ocima!
cijenim tvoju iskrenost - da te zena ne ceka kuci, ti bi pokazao toj u tangicama? pravi nas lazni moralista. zene treba da se oblace pristojno, al ti bi yebo malo - za tebe to ne vazi. i sta bi joj to ti pokazao? da je ne bi silovao mozda? i onda je ona kriva sto si ti to uradio - nisi ti?
Nista ljepse od lijepe dotjerane,njegovane zene bez previse golotinje ,bez vjestackih noktiju ,bez suvisne sminke to je zena.
Sad s posla se vracam kad djevojka u mini suknji u grad krenula a snijeg pada eto ti mode.
odma hin na lomachu allaahuveqber
ja mode i g0vana
Evo, bas nesto kontam, dole u Afganistanu zene nose burke, i nema sta...postuju ih muskarci pravo :( Djeverovi, komsije i ostali krelci ih siluju, a one ne smiju ni da ih prijave zato sto bi bile kamenovane zbog nemorala. Divno, moralno da ne moze bito moralnije prema zenama koje su pristojno obucene. Zato zene, brzo u minjake. ;)