Christian Louboutin dobio presudu
4
YSL više neće moći koristiti crvenu boju potplata
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEOMA BITNA STVAR ZA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE, NAPOKON !!!
Ali zato na Siranu i Ciglanama ovakvih s crvenim potplatama kol\'ko hoces...sve po 25 KM!
Jao ljudi, pa tako je pravo. Iako nekada izgleda kao prese*avanje. Razumijem presudu. Btw, ovo je Francuski dizajner, vec je podnio zahtjeve za zabranu i u US, obicno intellectual propertyi se dobije/zatrazi u svakoj drzavi zasebno.
@ xyc Izgubili su tuzbu protiv Zare, to su nedavno pisali ;)
Ovo sve na Goli otok i njegove ekvivalente. Nevjerovatno je do kud je \"civilizacija\" dogurala!
Koja je ovo glupost pa to je fakat nevjerovatno. Isto kao da su izumili Bog zna šta. I sad kao nijedan proizvođač cipela ne smije koristiti crveni đon? Presmiješno :)
potkačio sam ja jednom trebu u sličnim ovim, sa crvenim potplatama
Prethodna presuda se odnosila na to da Zara smije proizvoditi cipele sa crvenim potplatom jer cjenovno i svakako nije konkurencija \'originalu\'...a ova presuda sa zabranom se odnosi na YSL jer cipele iz njihove proizvodnje itekako konkurisu i kvalitetom i cijenom... E sad jel\' smisleno druga stvar...kombinaciju boja patentirat,,,to jos mozes samo u Americi... :D
A bas nedavno bio clanak kako su izgubili bitku i da svi mogu imati ove crvene potplate... ne znate ni vi sami sta pisete.
americki kriminal, sada imaju i pravo na boju. treba ostatak svijeta zastititi necrvene potplate, pa da vidimo sta ce ameri onda praviti.