Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
bas ste ljubomorni nataknem vas to je njena stvar, vi nebi potrosili da imate? a jos nesto suma uopste nije astronomska sasvim solidno ugodno me je iznenadila:)
al im se brak rusi. osililo se na'a sta.
a turcin ne zna bosanski, na kurac ga nasadio david bekan!
BOZJE PRAVDE NEKO NEMA HLEBA U UPISULJA TOLIKE NOVCE.
Victoria sigurno zaradjuje milione funti ( mozda ne kao David ) ali za Rocawear je dobila koji milion za Cd je dobila koji milion, za Samantha ( tasne ) 2 miliona, za TBC ( Tokyo Beautu center ) 2-3 miliona.
neka pusi kurac krava glupa...
"Victoria Beckham kupila mužu i ogrlicu i naušnice vrijedne 500.000 funti." Potrosila njegovih 500.000 funti na njega, to sigurno nisu njene pare !!!
hajd' sve al ova recenica ''cijelu sedmicu se savjetovala...'' pa ne kupuje kucu za cijeli zivot vec j* poklon... ludi ljudi koji se preseravaju i izaizvaju sudbinu ili vam Boga kako ko preferira i vjeruje
damije dokobat se njihovog nakita
a sta cete, bogati lezihljebovici se preseravaju s parama. al neka, dijete im je ocito retardirano il neko slicno sranje, cim pada na glavu ko cunj. otice te pare sve za hecime!