Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovoj sam državi jaro moj i go i bos
"... Oxford's Brogue su najbolje koje sebi možete priuštit" Oxford i Brouge su dva razlicita tipa cipela, makar proguglajte prije nego pocnete pisati gluposti u clancima.
ocekivao sam da vidim te sve kombinacije, na kraju samo ostala suplja
Svidja mi se ova kravata na slici...moram si je kupit :)
Ja sam ko mali ucio da odijelo ne cini covjeka i mislim da je to josuvijek tako. Stari su ptije govorili DA JE MNOGO BITNIJE STA JE U TEBI OD ONOG STA JE NA TEBI. Slazem se kad se uklope i jedno i drugo ali to kod nas postaje sve veca rijetkost.Uglavnom se sve vise svodi na kombinaciju sakoa predugih rukava, pantalona zavrnutih nogavica birvaktilske kosulje i nakosene kravate i sedmicama ne ociscenih cipela.ESO RADELJAS je bio lice i nalicje danasnjeg cinovnika
Čovjek se rađa gol, a živi rad i umire obučen. Da li odjelo čini čovjeka, ili ne?
imaju li kakve dobre gaće a da nisu skupe
ja u uredu nosim crnu trenerku, zauerland ziherhajt šue i majicu spVgg unterhaching 👌👍
Falatar i Hadzikadic su najbolji izbor, s tim da Hadzikadicu treba 250000 glasova, a Falataru 110000