Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite reci upoznajte ljepsu polovinu Jasminka Halilovica (MRDjetinjstva) Eminu Agic iliti "zdravokosa"
Puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i životu! Ljudi, širite ljubav, a ne mržnju :)
Svila djeluje antibakterijski i antifugalno? Zbog ovakvih izjava koje veze nemaju sa zivotom , pogotovo ako to koristis kao marketing za prodaju maski, u normalnim drzavama bi krivicno odgovarali.
Zdravo, @tessko22! U nastavku je link na studiju u kojoj možete pročitati o efgikasnosti svile kao materijala za izradu maski za lice: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7500605/ Tu smo ukoliko imate još neke nedoumice. Srdačan pozdrav!
@SilkByZdravokosa Maske od svile su SAMO MODNI DETALJ i nemaju nikakvu zastitnu i funkcionalnu funkciju. Isto kao da masku i ne nosis ;). Ne zaboravi to naglasiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovo neka zezancija?
Poštovani @kardelj71, ne — naprotiv, ovo su stvarni proizvodi, izuzetno kvalitetni, rađeni s puno ljubavi i pažnje. :) Ukoliko odlučite da se uvjerite u to, možete iskoristiti kod SBZ10 za 10% popusta na našem webshopu. Srdačan pozdrav!
@kardelj71 Autorica Emina Agic, djevojka Jasminka Halilovica
Je li ovo neka zezancija?
Zasto su cijene u eurima, jel firma registrovana, placa li poreze drzavi, dobije li se fiskalni racun? Sve mi ovo nesto amaterski izgleda a cijene nisu male da bi pristup bio amaterski
Poštovani/a @Znnn , cijene na webu su orijentaciono u eurima jer većinu narudžbi imamo iz država u regionu, a konačna prodaja i fiskalizacija je u KM, jer smo locirani u BiH. SbZ je registrovan kao obrt, izdaje račune i plaća poreze i doprinose redovno (radimo tek nešto manje od dva mjeseca).
@Znnn Žao nam je ako naš web za vas izgleda amaterski, ali s obzirom da smo mali biznis koji je tek počeo s radom, bez vanjskih ulaganja i pomoći, zadovoljni smo našim početkom. Važno nam je da su naši ručno rađeni proizvodi visokokvalitetni, a i web će u budućnosti sigurno biti bolji. Srdačan pozdrav!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sretno u daljnjem radu...