Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno, u vrhu modne scene... bla, bla... hvalospijevi, a kanton joj godinama plaća doprinose za PIO! Jadnica, nama za hljeba! I kod nas svaka fukara moze biti uspjesna!
Emina je previse isforsirana i totalno neinteresantna kada je modna scena u pitanju.....zao mi je sto se prilika ne pruza mladim kreatorima sa svjezijim idejama.A zar mi nemamo manekena osim ovog starog mistera????
sve kreacije koje su gore prikazane gore su od Mrs. Amine Hasanbegovic a ne od Mrs. Husedzinovic. Inace ovogodisnji Fashion week je bio jedan od najboljih do sada,sa jako dobrom organizacijom kao i vecinom kreacija koje su neobicne,originalne i atraktivne
Najsmjesnije je sto je naslov ovog clanka Unikatne kreacije Emine Husedžinović a nijedna postavljena slike nije njena
Nidje veze xD
Godinama sam kupovala njene stvari ali kad sam procitala za skandal sa PIO doprinosima od mene nece vise marke dobiti.
Jeste smijesni. Pa fotograf klix-a nije ostao do kraja, ovo na fotografijama nisu njene kreacije. Hahahaha. Niti ona. I nemojte da komentirate ako ne znate. Njena revija je bila posljednja, a kreacije su solidne. Muz joj je najbolji ;)
Ova žena sašila sve što je vidjela na TV-u, od sex i grada, pa preko indijski serija i sarija, pa do Sulejmana veličanstvenog i Huremini haljina :-). A Gucci je moze tužiti za plagijate.
Ne znam odakle ranom zorom toliko negativnosti... zena je super, tesko je u ovoj jadnoj i siromasnoj zemlji baviti se njenim poslom, a ostati skroman, imati sretnu porodicu, biti dobra mama, znamo kako se i na koji nacin laktaju mnoge. Cijenom pokusava biti dostupna svima...Emina, super si!!!
Upravo tako,ona kao i svi ostali nemogu prodati odjeće za više od 1000KM mjesečno(koliko proda prosječan štand turske robe na pijaci) i ko fol neki kreatori hahahaha
Šminka i frizure napokon izgledaju ok, ali kreacije su nemaštovite i jednostavno nisu moderne... Cipele neuspjeli pokušaj kopiranja Alexandera Mcqueena...
husedinovicka je isforsirana i prevazidjena amna kunovac ispred za svjetlosnu godinu dokazzato je i haljina koja je bila na zani marijanovic, kada je andjin film u zetri premijerno prikazan pa pogledaj samo cipela na tzv kreatorici