veličine od 42+
143

Ulla Popken i Selma Krifica vam donose modu koja ne poznaje veličine

Ulla Popken je u Importanne centru obilježio još jednu godinu uspješnog poslovanja i organizovao predivan event sa Selmom Krificom, super zabavu, a svoje kupce obradovao sa mnoštvom poklona. U nastavku vam donosimo detalje i djelić atmosfere.

Ulla Popken je njemački modni brend sa historijom od 1987. godine, koji već trinaest godina uspješno radi u BiH i pruža ženama i muškarcima priliku da razviju sopstveni stil – bez obzira na veličinu. Sa sloganom "Moda koja mi odgovara!" brend Ulla Popken svojim kupcima svakog mjeseca predstavlja novu kolekciju u veličinama od 42+. Široka paleta mode, vrednuje visok kvalitet uparen sa dobrim krojem, te garantira inspirativnost, kao i nove trendove: moda za svaki dan, ženstveni poslovni outfiti, moda za posebne prilike, zajedno sa donjim rubljem, opremom za sport i plivanje.

U Ulla Popken poslovnicama u Imporatane centru i Aria centru kao i na online shopu, svaka žena može pronaći modu koja joj odgovara. Također, u sklopu poslovnice možete pronaći i kolekciju Johan Popken namjenjenu za muškarce u veličinama do 7XL.

Nova kolekcija je upravo stigla u Ulla Popken prodavnice i ispunjena je komadima koji će upotpuniti vaš zimski garderober. Posjetite Ulla Popken i potražite nešto novo za sebe.

Također, nova kolekcija je dostupna i na online shopu https://ullapopken-bih.ba/.