Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je cura tetovirana, odmah znas da je pusila bar 20 kurrceva u zivotu.
nidje veze
Čak i ako ima Betty Boop?! 🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne volim nikakve tetovaze po tijelu. Platis da te unakaze.
Vremenom ce nauka pokazati da tetoviranje nije zdravo.
tetoviranje je obična glupost
Koristiti pojam Debilno je sramota i neosjetljivo prema toj kategoriji ljudi, a posebno kao naslov clanka. Ko tamo radi kod vas u klixu, nekakva nezreli balavci (to je vec ok rijec).
male tetovaze OK, ostalo...
Onim skroz tetoviranim treba zabraniti da nose odjeću, šta će im....Ionako su cijeli šareni...i meni lično odvratni
ČIPOVI im izgorise od TINTE,jesu namazani neće raji da objasne jednostavno..🤢🤢🤢
Izgorio ti mozak od neta bjez na spavanje
Ajde jedan kontra komentar za tetoviranje posto vecina osuduje bez razloga. Tetoviran sam (desna ruka skroz), skolovani Manager Prodaje i Marketinga, Ecdl Expert i radim u elektrani. Tetovirao sam se radi sebe samog jer za mene je to umjetnost a moje tetovaze mi znace puno nisu neke bzvz. Lako osudjivati treba i malo izaci iz svoje vukojebine u svijet. Lp
WooooW mr. Worldwide Ti nisi vidio marketinga, niko ne zaposljava tetoviranog menedzera ima puno razloga da ne ulazim u raspravu. Ni u IT koji je liberalan sektor se ne gleda blagonaklono na tetovaze, prica ti ne pije vodu.
@JaSamPommes Lijepo, drago mi je zbog tebe. Ali, malo si fulio temu. Ovdje se ne prica o drutvenoj prihvacenosti tetovaze nego o protestima tatoo majstora jer im je zabranjeno da tetoviraju musterije kancerogenim materijalima. Nasladji mi je onaj koji kaze da nije imao primjedbi. Pa nece ti neko doci poslije 5 godina i reci "imam rak koze, da nije mozda od boje..."
DEBILNO???
Tetoviranje je primitivizam
Tetovirani ljudi ne mogu da doniraju krv...to dovoljno govori
..mogu tetoviranim🤣🤣
U Mostaru sve može, samo uđeš sazadi.
Ja još ne znam da sam nekog upozno da je tetoviran, a ne šopa se svakojakim narkoticima ili u onoj drugoj bilder varijanti, steroidima. Još nisam vidio doktora ili univerzitetskog profesora da je tetoviran, ali jesam kamaru džankija, ološa, probisvijeta i vonabi gengstera.
Biće da se ne krećeš po Univerzitetima...
Treba uvesti T0 (Tattoo 0) pravilo za normalne lokale, gdje ne možeš ući ako si tetoviran, barem da se normalna raja druži bez straha da će ih neki HAPKOMAH zbosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tetoviranje je za debile.
Vidi dislajkova od papaka koji su kod nožnih članaka tetovirali kineske etikete iz supermarketa. 😄
Samo se beskorisni olos tetovira.
e nek' si nam ti pasuljaru reko'