Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nema gospodje Emine Ganici 😂😂
Hahaha, i može samo biti ''najgmaurozniji'' - ta riječ mi vuče na nešto onako....ne baš najbolje. Glamurozno nije. Moda bi trebala biti nosiva, ima par korektnih stvari koje su već viđene mali milion puta, ali kombinacije na slikama 2, 8, 11, 12, 18, 19, 21 - ni u snu ne bih da vidim, a kamoli na ulici.
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
fashion week ua bule axaxaxa
Gledam sad ovaj članak cristalove sexy čarobnice, čarobnice su im ko da su ih na stupu pokupili
kakve manekenke...prosao je Hallowen...
Fotka br.12 viđeno u Mad Max
sajam fufica
moda....grrr
18. slika... neki dan sam nosio ovaku kombinaciju... predivno
kakav dogadjaj????
najgmaurozniji??