Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sto bi ih moj lakirao. Ovaj svijet ide u propast.
Zar i ti Džoni brate, ccc
Porast prodaje 50%: prosle godine prodali 2 a ove 3. Jedan Deenu, jedan Adi Karisiku,a ko je treci?
Sta fali ako ima boja za lakiranje muskaraca, depiliranje muskih nogu, razne vrste kozmetike za muskarce da budu prihvatljiviji, u modernom drustvu, jer sve to njima i treba kad se j.e.b.u. u pakSu. Sada se mogu i srediti PEDERCINE!!!
Ha ha ha ..............depilirate se, lakirate nokte, boravite duže nego žene u kupatilu.....e još da \"naprave\" da i djecu možete rađati ja bih Vam oprostila lakirane nokte.
ODOH UKLATI KAKO ZIVOTINJU I OKACITI NA ZID! AAAAAAAAAARRRGGG REAL MAN STUFF!
ne mogu da vjerujem koja glupost
Uzivaju ljudi u zivotu, ne opterecuju se propalim kvazi-moralom ko ovi nasi, sve buduci stanovnici Dzenn.eta...
A \'out of the closet\' - crvena varijanta?
ja narucio kilu rozog i kilu i dvjesto crvenog...bit cu naaaaaajljepsi.. odoh se vidjeti sa dečkom..setacemo po Milanu,, pusicaa
Na hajr i na dobro