Moda i ljepota
0

U prodaji linija lakova za nokte za muškarce

Sarajevo-x.com
Dame, nemojte se iznenaditi ako vam vaš muškarac u skorije vrijeme zatraži lak za nokte jer upravo je to najnoviji trend među pripadnicima jačeg spola.
Johnny Depp, Dave Nevarro, David Beckham, pa čak i princ Harry već su počeli lakirati svoje nokte tako da je samo pitanje vremena kada će to postati općeprihvaćen trend, piše Daily Mail.

Kompanija Evolution Man lansirala je liniju lakova za nokte namijenjenu isključivo muškarcima. Na tržištu su dostupne tri "muške" boje. Siva dolazi pod imenom Pavement, metalik ljubičasta kao Alter Ego, a bronzana je naslovljena Stand Out.

Do sada su na tržištu muške kozmetike bile samo tri boje: crna, plava i bijela tako da će nove, moderne boje značajno obogatiti ponudu.

"Muškarci postaju sve više svjesni kako njegovani nokti mogu definirati kompletan izgled. Osim toga, ako nosite Rolex sa izgrickanima i neurednim noktima, rizikujete da budete kontradiktorni", kaže poznati stilista Marco Berardini.

Dodaje da je lak na noktima jedan od načina na koji muškarci mogu izraziti svoje raspoloženje, stil i način razmišljanja.

Prodaja muških lakova za nokte samo u prošloj godini je porasla za 54 posto.