|

Tradicionalni sapuni u kućici Lamaruž

Tradicionalni sapuni u kućici Lamaruž
0
Klix.ba
31.12.2014. u 14:23
2
komentara
0

dijeljenja
Tradicionalni sapuni u kućici Lamaruž
Bogatoj ponudi 4. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Lamaruž.
Lamaruž se bavi proizvodnjom eko sapuna, čija je baza maslinovo ulje, sa dodacima kozijeg mlijeka, lavande, cimeta, meda, eteričnih ulja...

Firma je ime dobila po kombinaciji riječi “lavanda”, “maslina” i “ruža” - sastojaka koji su prisutni u svakom od njihovih proizvoda.

Ovi sapuni proizvode se hladnim postupkom, po tradicionalnoj recepturi. U ponudi Lamaruža su i hidrolati, soli za kupanje i mirisi za prostorije.

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost ” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...