Biljni preparati u kućici Matija Paunovski na Sarajevo Holiday Marketu

Biljni preparati u kućici Matija Paunovski na Sarajevo Holiday Marketu
34
Klix.ba
30.12.2014. u 14:59
19
komentara
34

dijeljenja
Biljni preparati u kućici Matija Paunovski na Sarajevo Holiday Marketu
Bogatoj ponudi 4. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Matija Paunovski, gdje posjetitelji mogu kupiti biljne preparate, čiju recepturu je osmislila čuvena hercegovačka travarka.
Pokojna Matija Paunovski, nadaleko poznata travarka, bila je članica Svjetske organizacije za preventivnu i alternativnu medicinu.

Njeni proizvodi poznati su širom regije, a u BiH je kupcima na raspolaganju čak 66 ljekovitih proizvoda - čajeva, tinktura, kapi, medova, proizvoda za jačanje organizma... U ponudi ove kućice je i kozmetika, kao i proizvodi za pročišćavanje organizma.

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost ” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Marketa.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...