Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ono broj Dandija?
Cuj Marketing???? Ovo je 100% tacno, na klinikama sirom svijeta, na odjelima za rakove, se sluze metodom tzv: "Pizza gore, rak dole", koja se sastoji iz sljedeceg: 1. Dorucak: Margarita 2. Rucak: Kapricoza 3. Vecera: Ono sto je ostalo od dorucka i rucka, jer je apetit slab pa nikad ne pojedu sve. U 98% slucajeva se ova terapija pokazala uspjesnom., po istrazivanju ICC-a, International Cancer Councila iz londona.
Marketing! Jedimo pizzu i promovisimo Italiju. Al' je Italija super. Ja bih je jela 24 h samo da mi se tamo odseliti :)
nema nista bolje od onog safta pa kad pitu okrens ono odozdo.. mmm..
bogami burek lijechi sve i otklanja si'hre..moj ti....zato haj sad vamo svi u mene bureka...lopatom...
E, jbg sad… Slijedeće će naši farmaceuti proglasiti da ćevapi nevjeroatno smanjuju rizik od raka prostate pa da vidiš onda kako se gura nacionalna kuhinja!