Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će kad bude imala 50 godina i 20 kila viška? Ovo je žalosno kako nam mediji predstavljaju modele kao neke uspješne ljude vrijedne divljenja... Treba se divit onoj danas što je primljena na Yale, a ne ovoj koja će ko i Džekina Amra upecat nekog ružnog bogataša i živjet od njegovog novca.
ovo reklama za udaju...imal koji fudbaler slobodan 27 godina..zavrsila je ona karijeru
A on a Dzekina jopet kuljava, jos se ne zna cije je!?!
Postanes manekenka, udas se za fudbalera, biznismena i sl ..samo da ima para ..to sto te kupio kao igracku pa te vara i laze kad je vidio mlado meso ti trpis jer zaboga od cega da zivis nakon manekenstva i s dvoje djece ? Bolje trpit i glumit' srecu i ljubav nego ostaviti kretena ..ne, nisam ljubomorna nego zalim sta se desi na kraju
...je li ona odabrala modeling, ili je (euro)modeling odabro nju?!
ja je nebi nije hrskulja
pa nece u Nemili radit kao model , otisla gdje ima para i posla i perspektive
sve su bolje od Dzekine lujke, smrdske udovice
Toliko je uspjesna da joj treba reklama na klix-u,a radila kao za Armani, Dolce Gabbanu etc.. Ako radis kao sto su naveli novinari, cemu onda objava na klixu cijele zivotne price..ovo nekome najava da dolazi u Sarajevo za Novu,navalite ....
Ti u svom selu nisi bas ni u cemu uspjela, pa ovakav zavidni komentar pises?
Da je kojim slucaj ostala ovdje, sa 27 godina i bila ba birou i slusala suplje price o pridruzivanju u eu,i onda kazu nema izlaza i nade za mlade,ima itekako,granicni prelazi..
Klix-e omogucite nam da se moze popraviti komentar :)
za swedski standard slaba...
Lijepa brate
dobra..
Otvorio sam samo drugu sliku i sve mije bilo jasno. Mada sam slutio i kad sam vidio prvu sliku.
Jeko Milan?
realno nista posebno