Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja fkt ozbiljno pitam, koji su to kriteriji na onsovu kojih postajes dobra/najbolja manekenka? Sve su to lijepe zene, koje se kicmu lome ispred kamera. Na osnovu cega bi jedna bila dobra od druge, kao da je neki skill u pitanju
@Evoli Racunaju padove na pisti. 😂
@Ina_9 slucajne padove na pokojeg dedu iz prvog reda publike? :oops
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ebony
Bio sam u Tanzaniji i Sudanu poslom,raj na zemlji za strance alkohol i crnkinje da biras za sicu,flasa org whiskey je 5-10$ ,a crnkinja 50$ cjeli mjesec.:)
Sidu dobiješ džaba?
@Pupak2. I sifilis po hljebu mažu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Adut joj kesh i Dior
Interesantno je da su tagovi za ovaj clanak samo chanel i manekenka. Svijet sou biznisa odavno nije to cime ga zamisljamo. Propale veze, brakovi, suicid, stres, mobing, silovanja, droga, alkohol, depresija, anoreksija, anksioznost... Niko nju nece pitati zasto je plakala, place li jos ili kako da joj pomogne, pa da ne place vise. A hrpe mladih djevojaka i dalje zude da budu na njenom mjestu... Ta brza para uzima danak.
crno bice je sprdacina Prirode a vi kako hocete
ti si sprdacina prirode nehljebu
Postaneš idiot i onda te proglase najboljom zato što si idiot.
a zasto je djevojka idiot?
Trazim 5-6 srba za ciscenje snijega. 033 561-500. Hitno je.
Jos koju godinu. Sa 25 ce imati guzove, neces je moci prepoznati.
@Juzer jeste vi ikad vidjeli kako afrikanke vuku guzove za sobom? ne mislim na one sa tva
@midcity Ma nemaji ovi lipicaneri pojma. Ljudi nisu makli od poljskog zahoda.