Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paranoični ste vi koji pišete tako glupe članke ili ih prepisujete
kako li su se oblacili cia, kgb i slicne filantropiske organizacije u to vrijeme?
Nije to dovoljno. Potrebne su i slike kako su se oblačili kada su željeli da izgledaju SUMNJIVO... (Na dvije zadnje slike su se "maskirali" u što - Policajce, oficifre DDR-a ?)
But now I'm back with a bang I've got my own leather gang And all of them are men And denim's back again And I am, and I am, I am a denim demon Got my own congregation I am a saint for seamen.... itd.itd. TURBONEGRO - DENIM DEMON :-)
...suština tajnog agenta je naupadljivost i inteligencija...neki od vrhunskih obavještajaca su izgledali da im po' marke za hljeba daš...007 je antipod profesionalnog agenta...
a neki su znali prati prozore u neđarićima na semaforu
:))))
oblačili se kao i normalan narod tog doba, logično
Zreli za gej parade ;)