Moda i ljepota
37

Specijalna zimska ponuda u Dr. Pasha kućici

Klix.ba
Bogatoj ponudi trećeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Dr. Pasha u kojoj posjetitelji mogu naći razne prirodne kozmetičke proizvode.

U potpunosti ručno i s ljubavlju napravljeni prirodni Dr. Pasha proizvodi garantiraju beskompromisan kvalitet, učinkovitost i jedinstven ugođaj. Svojim prirodnim sastojcima vraćaju snagu, okrepljuju duh i omogućavaju uživanje u jedinstvenim trenucima opuštanja, ostavljajući kožu mekom i svježom.

U ponudi su sapuni od lavande, mente, meda, maka i cimeta, kukuruza i eukaliptusa, shea butter limun, shea butter ruža, kafa aromatica i kafa karanfilić, a dostupni su po promotivnim prazničnim cijenama.

Izlagači trećeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa.