Skupocjeni modni dodaci
124

Sofija Milošević bodrila Luku Jovića na Euru, pažnju privukla nakitom i satom vrijednim više od 90.000 eura

I. S.
Foto: Kurir.rs/Nemanja Nikolić
Foto: Kurir.rs/Nemanja Nikolić
Sofija Milošević je s tribina Football Arene u Minhenu pratila svog vjerenika Luku Jovića, a pažnju je privukao njen skupocjeni nakit i sat.
Nosila je dvije Van Cleef & Arpels naruvice, koje koštaju 38.250 eura te dvije Cartier narukvice od 18.000 eura. Nosila je i sat istog brenda, čija je cijena 35.000 eura.

Nogometaši Slovenije i Srbije su podijelili su bodove na Football Areni u Minhenu u okviru drugog kola grupe C Evropskog prvenstva odigravši neriješeno 1:1.

Sofija i Luka će se vjenčati uskoro u čuvenoj vili Balbiano na jezeru Como, koja je sagrađena u 18. stoljeću. Poznata je i po tome što se u njoj snimao film "Gucci" u kojem glumi Lady Gaga. Smještaj za 12 gostiju košta oko 35.000 eura po danu.

Par će nakon toga u Beogradu organizovati proslavu za otprilike 300 zvanica. Očekuju se nastupi brojnih muzičkih zvijezda. Tačan datum vjenčanja još uvijek nije poznat.

Ovaj par ima ima dva sina - Alekseja i Teodora. On iz prošle veze s Anđelom Manitašević ima i sina Davida.

"Vjenčanje me plaši u smislu da imam neku pozitivnu tremu. Nadam se da će sve biti onako kako smo zamislili. To će biti dan kada želimo okupiti prijatelje koji su nama najbliži i proslaviti jedan nezaboravan dan ili dva i to će biti događaj koji ćemo mi svi mi zauvijek pamtiti", kazala je Sofija ranije.