Pripreme u toku
92

Luka Jović i Sofija Milošević odabrali luksuznu destinaciju za vjenčanje, a cijene su vrtoglave

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nogometaš Luka Jović i manekenka Sofija Milošević su odabrali luksuznu destinaciju za svoje vjenčanje, a cijene su vrtoglave.

Naime, ceremonija će se održati u čuvenoj vili Balbiano na jezeru Como. Ona je sagrađena u 18. stoljeću. Poznata je i po tome što se u njoj snimao film "Gucci" u kojem glumi Lady Gaga. Smještaj za 12 gostiju košta oko 35.000 eura po danu.

Luka i Sofija će nakon toga u Beogradu organizovati proslavu za otprilike 300 zvanica. Očekuju se nastupi brojnih muzičkih zvijezda. Tačan datum vjenčanja još uvijek nije poznat.

Ovaj par ima ima dva sina - Alekseja i Teodora. On iz prošle veze s Anđelom Manitašević ima i sina Davida.

"Luka je stvarno divan tata. Toliko je požrtvovan i posvećen porodici da je sve što sam ikada tražila u partneru i ocu svoje djece. Oboje smo jako posvećeni obitelji i imamo iste vrijednosti, a to je da izvedemo naše dječake na pravi put. Stalno se šalimo da je Teodor isti tata, a Aleksej isti mama", rekla je Sofija ranije u intervjuu za Story.hr.

Srbijanski mediji su ljetos objavili da Sofifja i Luka kupuju luksuznu nekretninu u Portonovom u Crnoj Gori vrijednu 2,5 miliona eura.