Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dobra ko dobar dan Nema se tu sta dodatno kazati
Zena avion nad avionima
al se peći i keži u pm...
dobra žena ko kruh
Dobra, bolja, najbolja…
Sta te vi u Klixu toliko opsjednuti njom? Placa vam neku paru?
Što manji mozak to veći fonasi
vazda beton
Hijaluron i botox su čudo.
Kako su je sve vise upoznavali reditelji i producenti tako je i ona bila ljepsa i ljepsa. Kad bi bila iskrena i objavila kroz koliko je kreveta prosla kroz karijeru bilo bi zanimljivo. Informativno zbog mladjih generacija 😉
@PlaceVandome to je jedini nacin da zena uspije u necemu? Da skace iz kreveta u krevet? Ovaj tvoj komentar vise govori o tebi nego o njoj. I iskreno se nadam da nisi u nekoj poziciji na poslu gdje si nadredjeni zenskim osobama.