Obasuli je komplimentima
79

Severina u prirodnijem izdanju očarala pratitelje: "Do sada najljepša fotografija"

I. S.
Foto: Instagram/severina
Foto: Instagram/severina
Severina je pozirala u prirodnijem izdanju te tako prikupila brojne komplimente pratitelja na društvenim mrežama.
Ona na nastupima nosi scensku šminku, a sada je imamo priliku vidjeti u opuštenijoj varijanti.

"Do sada naljepša fotografija, predivna si", "Najljepša žena", "Kako je ovaj osmijeh prekrasan", "Ova žena je toliko lijepa da je 100 puta ljepša bez šminke nego sa šminkom", neki su od komentara.

Nedavno su joj tokom nastupa u Minhenu pukle hlače od lateksa, a snimak je podijelila na Instagramu.

"Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako. Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll", napisala je.

Pjevačica je u posljednje vrijeme bila u fokusu javnosti nakon vijesti da joj je Vrhovni sud Republike Hrvatske oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Ipak, sve se dobro završilo jer je Županijski sud u Splitu ponovio svoju odluku pravomoćnu odluku iz 2021. godine po kojoj su Severina i njen bivši partner Milan Popović dužni roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno.

"Dobro je da su vratili na to. Sve je bolje od dva puta sedmično po četiri sata, ali ja na ovome neću stati - ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, 'moćnih i nemoćnih žena i ženica'", ispričala je.