Atraktivna pjevačica
45

Selena Gomez mamila poglede na dodjeli Emmyja, u pripijenoj haljini istakla dekolte

I. S.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Selena Gomez je besprijekornim izgledom privukla pažnju na dodjeli Emmy nagrada u Los Angelesu.
Ona je za ovu priliku odabrala haljinu modnog brenda Oscar de la Renta. Izgled je upotpunila Tiffany & Co. ogrlicom napravljenom od dijamanata, safira i 35-karatnim morganitom te dijamantnim prstenjem.
@graziafrance @Selena Gomez resplendissante sur le tapis rouge de la cérémonie des Emmy Awards. ✨ #selenagomez #selenagomezedit #selenagomezvideos #emmys #emmyawards ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

Na dodjelu Emmyja je stigla sa svojim momkom, muzičarem Bennyjem Blancom. Na tepihu je pozirala sa svojim kolegama iz serije "Only Murders in the Building" Steveom Martinom i Martinom Shortom.

Kao što je poznato, Selenu su nedavno mnogi korisnici društvenih mreža kritikovali nakon što je objavljen snimak na kojem na dodjeli Zlatnih globusa ogovara nekog sa Taylor Swift. Smatraju da ovakvo ponašanje nije bilo prikladno ovom prestižnom događaju.

Selena je zatim na Instagramu objavila da uzima pauzu od korištenja društvenih mreža kako bi se posvetila bitnim stvarima. Međutim, ponovo se aktivirala nakon samo 18 sati te tako postala meta ismijavanja.