Mogu se kupiti u BiH
324

Savršeno skrojeni jedno za drugo: Premium muška odijela Maestro Suits pomjeraju granice

Maestro Suits
Maestro Suits
Otkrijte savršenstvo kroja Maestro Suits odijela skrojenih kroz 400 operacija šivenja. Izbor između više od 30 različitih veličina i 500 vrsta najfinijih materijala iz Bielle, izrada odijela po mjeri, Maestro cipele, košulje i ručno rađeni dodaci, daju kvalitet koji je jedinstven u regionu.

Vaše vjenčanje se bliži, a mukotrpnoj potrazi za savršenim odijelom nema kraja?

Svjesni ste da je to odijelo koje će svjedočiti najvažnijem događaju u vašem životu. Svaki detalj i dodir tkanine ćete nositi u sjećanju. Tražite kvalitetno odijelo koje vam pristaje kao saliveno i u kojem ćete se osjećati samopouzdano i jedinstveno uz vašu ljepšu polovinu?

U Maestro Suits trgovinama možete pronaći sve ovo i još mnogo više po cijenama prilagođenim našem tržištu.

Zakoračite u novi život savršeno skrojeni

Jedinstven, italijanski kroj u kojem se svakom detalju posvećuje posebna pažnja kroz preko 400 operacija šivenja čini da vaše odijelo stoji kao saliveno. Izaberite jedno od mnogobrojnih odijela koja se prave u preko 30 različitih veličina, a za one koji žele nešto jedinstveno Maestro Suits nudi i šivanje odijela po mjeri.

Odaberite željeni stil i opustite se uz tim stručnjaka koji će osigurati da se osjećate i izgledate maestralno. Kao dio personaliziranog pristupa Maestro Suits nudi i besplatnu uslugu sitnih popravki jer je njihova misija da vam odijelo stoji kao saliveno na vaš najvažniji dan!

Kvaliteta tkanine koja pomjera granice

Širok izbor između 500 vrsta dezena i boja najfinije, italijanske tkanine iz Bielle, svjetske prijestolnice vrhunskih materijala, pružit će vam najnježniji dodir i dati samopouzdanje onda kad vam je najpotrebnije.

Maestro tim će vam pružiti stručno savjetovanje i pomoći da izaberete dezen i boju koja upotpunjuje vaš stil.

Ljubav do posljednjeg detalja

Uz sve ovo, Maestro tim nudi širok izbor kvalitetnih modnih dodataka: svilene, ručno rađene kravate, kaiševe, leptir mašne, Maestro Shirt košulje koje pristaju kao salivene i ručno rađene Maestro Shoes cipele - u Maestro radnjama svako odijelo ima svoj savršeni par cipela. Upotpunite svoj izgled na jednom mjestu.

Maestro Suits odijelo će vas pratiti cijeli život. Ne samo da ćete izgledati sjajno na svom vjenčanju, već će vaše Maestro odijelo biti tu i za druge prigode!

Vaša je budućnost savršeno skrojena. Izgovorite "da" maestralno!

Posjetite ih u centru Sarajeva na adresi Čobanija 1 ili u Doboj Istok - Brijesnica Mala (u krugu fabrike) i uživajte u premium iskustvu kupovine.