Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gonite se u qrc krasni i vi i savjeti
@SelamIzPodrinja Sta bi jadan da zivis u New Yorku,jesi mak'o idze iz kaknja ? Hahahah
Da hoće proći ova Nova godina, tačno mi se sve popelo na qurac. Kakav stil oblačenja za NG i pizde materine, pa ne idu na modnu reviju sunce ti poljubim..
Na svim slikama manekenke u perfektnoj liniji, a kod naše Adele Hodžić manekenka-mašala slikana ozada, sa mješalicom za beton na mjestu dupeta.
Eto vi cete nam zene savjetovati
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Mogul se dimije obuc za novu godinu ako moze savjet.
ovim samo pravite mentalne invalide od zena
I mezite.
Lanena haljinica i šal ogrtač... ostalo nepotrebno, toplo i ugodno vrijeme na otočiću 🇬🇷
mene bi bila sramota ovo obuci
Uffffff aluminijuum 👉👌🍻
Di si klošaru
ima 30 - 35 godina zivi kod mame i tate, od mamine i tatine plate jede hljeb i on ide da uplati u gradu stolicu 100KM da on slavi neku novu godini. Idi bruko jedan objesi se od jada i cemera koji te je snasao.
Ajde ti to dokazi našim milfarama