Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko` avion.
@Orich Mala je lepa kao iz bajke ne vidim problem
Dok izgradi karijeru na dupe nece moci sjesti :-D
Hahaha, joj car si :D
zna li ko gdje ova izlazi? da slucajno ne osjeda po cevabdzinicama?
Usta ne zatvara, neke orgazmicne poze,ekspresije.. danasnje manekenke ko porno zvijezde . Tuzno
na slici 5 nikakve grudi na ostalim povecane... usne silikonji hmmmm da skine sve sto je poradils na sebi bila bi prelijepa.
sve studentice..... kaki li samo iz Dzakarte studira.... jest nasla zemlju za profesiju a iskreno nikad ni cula... malo bi mogli i da smanje upotrebu photoshopa
Cuvaj se djete azijskih agenata. Jos taj "fachion week" i bisi nazad kuci.
Hajmo Bosno! Preko Une do Drine, uz Vrbas do Plive, preko Sane pa do Une pa Sanica i Unac pa onda svi u Savu, po u Dunav eventualno, al uglavnom mi smo nebo sto se plavi, idemo Bosna! Jel tako. Samo naprijed. Ovo je Bosna, ovo je patriotizam. Nisam se nesto patriotski osjecao zadnjih godina, malo kad igra se futbal al ne mozes bez lijevog beka igrati i bez taktike i motivacije i kondicije i profesionalnosti, i zvati rodjake, al ova cura mi je malo, bar na momenat, vratila patriotizam u Bosnu.
zivi u dzakarti a studira u sarajevu 10 PTS
Ona je internacionalni student
Staro, ugledno Sarajevsko ime Almis
Mogul' te ja, rumenaa, zvat' Almasa?
UUUU dobra mala nema sta
koji fors..
Almis da ti slucajno nije poznato gdje se sakrio Dr Mesihovic bivsi direktor KC Kosevo
Odlicno